BENCZE JÁNOS (Jobbik): Tisztelt elnök úr, köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Az elmúlt hetek, hónapok közhangulatát meghatározta a köztársasági elnöki kegyelem. Nem új keletű ebben az országban, hogy az adott köztársasági elnök beleszól olyan ügyekbe, ügymenetekbe, amelyek mélyrehatóan befolyásolják a magyar politikát, legyen szó akár kegyelmi ügyről, akár egy eljárási kegyelemről.

Hogy megértsék, miről beszélek, régebbre kell visszanyúlni. Valamikor létezett igazi magyar agrár-érdekképviselet, valamikor létezett egy igazi magyar agrárpárt, ez volt a Független Kisgazdapárt. S valljuk be, a Független Kisgazdapárt igen csúfos véget ért, igen sok botránnyal. Ennek kapcsán úgymond maradt belőle egy maroknyi lelkes ember, aki tovább vitte az eszmét, továbbvitte a párt életét, és ők szövetséget kötöttek, egy munkaszövetséget a Jobbik-Konzervatívokkal. Sok-sok beszélgetés és tárgyalás után nagyon érdekes dokumentumokat adtak át nekem, nagyon érdekes ügyiratokat, hogy mi történt velük, hogyan lehetséges az, hogy a rendszerváltás egyik legreményteljesebb pártja eltűnt a süllyesztőben.

Ez egy kézkrém, ami a kezemben van, és köze van hozzá egy balos köztársasági elnökünknek 2009-ből, hogy hogy végződött a történet. A történet nagyon egyszerűen indult. Volt a Kisgazdapárt, amely képviselte a magyar agráriumot, képviselte a magyar agrár-újrarendeződést, majd ez útban lett a rendszerváltó kommunistáknak, akik átmentették a hatalmukat hálózatszerűen, s miután útban lettek, valahogy el kellett őket intézni. Krimitörténetbe illő módon, részben titkosszolgálati módszerekkel létrehoztak egy kamupártot, amely képviseltette magát a valódi Kisgazdapárt helyett, kiárusítva a vagyonukat, a székházukat és ellehetetlenítve a valódi magyar agrár-érdekképviseletet.

Amikor a Kisgazdapártnak azok a tagjai, akik igazságot és rendet akartak tenni, ezeknek az iratoknak a nyomára bukkantak, ezeket nyilvánosságra hozták és ezekből pereket indítottak, akkor azzal szembesültek, ahhoz, hogy létrejöjjön egy kamupárt, amely a valódit képviseli, kellett három bírónő. Három bírónőnek a mellénézése, rábólintása, bélyegzői és aláírásai, hogy a valódi Kisgazdapárt jogtulajdonosai helyett kamuemberek járjanak el és tegyenek tönkre egy pártot, egy magyar agrár-érdekképviseletet.

Ők végigjártak minden utat, és megkértek rá, hogy hozzam be a szavukat a parlamentbe. Itt vannak a kezemben a dokumentumok, amelyek bizonyítják, hogy ezt a három bírónőt, akik aktívan részt vettek a kamupárt létrehozásában, a klónozásban, akik iratot hamisítottak  nem merem kimondani a nevüket, mert előbb kerülök börtönbe, mint ők , Sólyom László 2009-ben eljárási kegyelemben részesítette. Azért állt meg a Független Kisgazdapártnál a történelmi igazságtétel, hogy visszakerüljenek a politikai palettára, mert  mondjuk ki nyugodtan  három gazember bírónőt köztársasági elnöki eljárási kegyelemben részesített egy köztársasági elnök. Tehát a rendszerváltó kommunisták  náluk ez nem új keletű  az összes bűnöző cimborájukat kihúzzák, kimentik a bajból.

Kérem a tisztelt Házat és kérem a tisztelt magyar közvéleményt, hogy ezek alapján gondoljuk végig az 1990 óta eltelt időszakot, gondoljuk végig, hogy azok a történések, amiket a mindenkori kormánypárti sajtó  legyen az balos, legyen az narancsos  konteónak, álhírnek, rémhírnek minősített, vagy itt a parlamentben akármelyik párt felszólalása kapcsán azt kapjuk, hogy ez konteó és kamu; nos, ezek nem kamuk. Itt vannak a kezemben a dokumentumok. Ez maga az élt magyar valóság. És ezek a döntések, ezek a maffiaszerű továbbszövődések, ezek a ’90 előtti szocialista érához való kapcsolódások tették tönkre az országot. Ezért merem azt bátran kijelenteni, hogy szükségünk van valódi változásra, soha többet nem szabad rendszerváltó pártokra szavazni. Köszönöm.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage