HOLLIK ISTVÁN (KDNP): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Sajnos a napnál is világosabban látszik, hogy a háborúpárti erők a közelgő európai parlamenti választást arra akarják felhasználni, hogy Európát belekényszerítsék a háborúba. És azt is láthatjuk, hogy az amerikai demokraták az USA-ban egy 60 milliárd dolláros fegyverkeretet szavaztak meg. Emmanuel Macron francia elnök pedig továbbra is azt erőlteti, hogy európai katonák menjenek az ukrán-orosz frontra.

A józan ész talaján álló ember világosan tudja, hogy ez egyet jelentene a harmadik világháborúval. Ráadásul a magyar emberek 2022-ben egyértelművé tették, hogy békét akarnak. Ennek ellenére a velünk szemben helyet foglaló dollárbaloldal továbbra is a háború pártján áll, pontosan ugyanúgy, ahogy a finanszírozóik.

Ugyanis ők nem a saját maguk urai, eladták saját magukat a finanszírozóiknak 2022-ben. Emlékezhetünk a guruló dollárokra meg a kötegelt eurókra. Azok nem gurultak, azokat mikro méretű adománygyűjtő ládikákba tuszkolták bele. De a lényegen természetesen mindez semmit nem változtat. Eladták magukat, és a finanszírozóik ezt a pénzt arra használják fel, hogy önökön keresztül megpróbálják a békepárti álláspontból kimozdítani a jelenlegi kormányt. Ez a pénz egyébként, érdekes módon Bajnai Gordonhoz került, és azt is látjuk, hogy a baloldal új üdvöskéje számos szállal kötődik Bajnai Gordonhoz.

Tehát világosan látszik, hogy a háborúpártiak abbéli szándékukról nem mondtak le, sőt az európai parlamenti kampányt is arra fogják felhasználni, hogy a kormányt a békepárti álláspontjából ki tudják mozdítani. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage