RÉTVÁRI BENCE belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Képviselő Úr! EU-zászló. Az ön szavazólapján, amikor indult képviselőként, annak a Jobbiknak volt a logója, amelyik EU-zászlót égetett, tisztelt képviselő úr. Lenne szíves ezzel akkor elszámolni, a saját jobbikos támogatóival! Ön ennyire európai, hogy az EU-zászlót égetőkkel is összefog, ha arra van szükség.

(16.30)

Tisztelt Képviselő Úr! A rendőrök méltósága. Önök, akik kordonbontással igyekeztek magukra a figyelmet felhívni és provokálni a magyar rendőröket, és a magyar tisztességes rendőrök provokálásából próbáltak minimális politikai hasznot elérni (Gelencsér Ferenc közbeszól.), nos, önök leginkább a rendőrök méltósága kapcsán egy nagy bocsánatkéréssel tartoznak minden magyar rendőrnek, aki tisztességgel végezte a munkáját.

Ön azt mondja, hogy átadják az irányítást. Szerintem önök adták át az irányítást, önöknek nem egy saját pártjuk van, hanem egy külföldről irányított pártjuk van. (Orosz Anna: Jézus Máriám!) És ezért vannak nagy bajban, mert a külföldi irányítóik találtak jobb színészeket, akik ügyesebb Micimackókkal játszanak. (Derültség a Momentum soraiban.) Ezért vannak az európai parlamenti választás előtt nagyon nagy bajban, mert ezek a külföldi irányítók, akiknek átadták önök a saját pártjuk felett az irányítást, ők találtak most a Tisza Pártban egy jobb partnert. Ezért van a veszély, ezért van ez a kétségbeesett, izzadságszagú kísérlet arra (Közbeszólások a Momentum soraiból.  Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), hogy valamit a külföldi támogatók felé felmutasson, hogy ne a Tisza Pártot meg ne Magyar Pétert, hanem önöket támogassák továbbra is. De azt hiszem, ennek a lemeznek itten vége van önök számára. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage