ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Ház! Képviselőtársaim! Toroczkai László képviselő úr, a Mi Hazánk frakcióvezetője, azonnali kérdést kíván feltenni a miniszterelnök úrnak: „Miről nem számolt be a magyaroknak, Miniszterelnök Úr?” címmel. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, a Mi Hazánk frakcióvezetője előzetesen úgy nyilatkozott, hogy személyes válaszadást kér, így miniszterelnök úrnak távolléte miatt a második soron következő azonnali kérdések órájában kell válaszolnia.

Most a Mi Hazánk-frakció soron következő kérdést feltenni kívánó képviselőjének a kérdése következik. Tisztelt Ház! Novák Előd képviselő úr, a Mi Hazánk képviselője, A/8252., illetve A/8382-A/8386. számokon azonnali kérdéseket nyújtott be a miniszterelnök úrnak címezve. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a Mi Hazánk frakcióvezetője előzetesen úgy nyilatkozott, hogy ezen azonnali kérdések esetén személyes válaszadást kér, így miniszterelnök úrnak távolléte miatt az A/8252. számú azonnali kérdésre a második, a többi azonnali kérdésre a harmadik soron következő azonnali kérdések órájában kell válaszolnia.

Most a Mi Hazánk-frakció soron következő kérdést feltenni kívánó képviselőjének a kérdése következik. Tisztelt Ház! Novák Előd képviselő úr, a Mi Hazánk képviselője, A/8387. számon azonnali kérdést kíván feltenni a külgazdasági és külügyminiszternek: „A narancs 50 árnyalata – A harmadik világháború felé tett lépésként miért szavazták meg a NATO-bővítést Oroszország határán?” címmel. Tisztelt Képviselő Úr! Miniszter úr távolléte miatt válaszadásra Illés Boglárka államtitkár asszonyt jogosította fel. Tisztelettel kérdezem önt, hogy elfogadjae a válaszadó személyét, vagy a miniszter úrtól személyesen kéri a választ.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage