NOVÁK ELŐD (Mi Hazánk): Politikai igazgató úr, azért érdemes volna a kettős állampolgárokat is külön statisztikában kimutatni, akkor egészen más képet láthatnánk Magyarország felvásárlásáról. Ami pedig ezt a bizonyos vallási turizmust illeti, ez jól hangzik, meg az is, hogy önök egyeztetnek a település vezetőivel, valójában nem hiszem, hogy leültek a településnek akár csak a polgármesterével is, akivel viszont én többször beszéltem, és egyértelműen kimondhatjuk azt, hogy a helyiek nem örülnek annak, hogy megint lezárják a falut, megkárosítva ezzel az ott tevékenykedő vállalkozókat.

A településre egyfajta no-go zónaként a haszid zsidókon kívül csak azokat engedi be a rendőrség, akik bodrogkeresztúri lakcímkártyát tudnak felmutatni, ezért a megkárosított 19 helyi magyar vállalkozó, pikáns módon még a Magyar Posta helyi kirendeltsége is (A kezében tart egy dokumentumot.)  itt látható a pecsétjük és a tiltakozó levelük is  levelet írt Pintér Sándornak, mivel a helyi magyar vállalkozások, például szörpbolt, étterem vagy műszaki bolt, potenciális vásárlói nem léphetnek be a településre.

(17.00)

Ez vállalkozásonként több százezer forint bevételkiesést jelent a keresztény magyar családoknak, ezért azt szeretnék, hogy ne legyen lezárva a falu. Ezt kérték levélben, amire önök választ sem adtak. Azt gondolom, hogy kártérítés, kárpótlás is illetné őket, amit nem a magyar kormány kellene hogy kifizessen, hanem azok a haszid zsidók, akik miatt önök jelenleg lezárják ezt a települést. (Taps a Mi Hazánk soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage