TORDAI BENCE (Párbeszéd): Köszönöm. Tehát, Deutsch úrnak ez nagyon nem megy, ha ön tesz harmadik kísérletet, akkor én nem tudom leverni a lécet, ön viszont nagyon csúnyán leverte a lécet, de nem egyszer, hanem többször. Ha azt mondja, hogy évtizedekig közvetlenül Brüsszel osztotta a forrásokat, aztán rájött, hogy lehetetlen  tehát ami évtizedekig a gyakorlat volt, az egyik napról a másikra lehetetlenné vált? Oké. Nem akarom egyébként az egészet, nem akarjuk az egészet visszacsinálni, a többi tagállam képes erre a feladatra, a Fidesz-kormány annyira korrupt, hogy rájuk nem szabad bízni. Ennyire egyszerű. És ezt a jelen időt, jövő időt jól értette, azt nem értette jól, amit eddig mondtak a kollégák.

És akkor még egy butasága, szóval ez a… Látom, hogy elfogytak az érvek, visszamenekül a jól bevált migráció-gender védvonalak mögé, de legalább  ezt hozta elő itt az utolsó pillanatban  aki Brüsszelben él, és beszél mindenféle idegen nyelven, legalább az ne genderezzen, könyörgöm! Tehát tudom, hogy ez is a bohóctréfájuknak a része, hogy nem létező szavakat nagyon ijesztővé próbálnak átstilizálni, de hogy így egymást ne nézzük már madárnak! Tudjuk, hogy ön is tudja, hogy kell ezt mondani, nem létezik ilyen szó a magyar nyelvben, hogy gender, és az se létezik, amit természetesen ezzel kapcsolatban nekünk tulajdonítanak. Ugye, azzal kampányoltak, hogy ha itt hatalomra kerülünk, akkor óvodásokat fogunk átműtetni. Konkrétan ez volt a maguk üzenete egy választással ezelőtt. Ez körülbelül azon a szinten van, mint ahogy most elővezette itt az utolsó kétségbeesett pillanataiban az érvrendszerét.

Úgyhogy, köszönjük, szórakoztató volt, ahogy Zsigmond Barna Pálnak is köszönjük, nagyon szórakoztató volt. Budapesten például aktuálisan 20 százalékon áll a Fidesz, ezen akkor viccelődhetünk egy csomót, egyébként lehet, hogy sokat fogunk nevetni június 9-én. Lássuk meg!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage