FÖLDI JUDIT (DK): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Mi nem fogjuk hagyni, hogy a kegyelmi ügy és az orbáni pedofilhálózat lekerüljön a közvélemény napirendjéről. Önök elnöki kegyelemmel engedtek ki egy pedofilsegítőt, és állami kitüntetést adtak egy ismert pedofilnak. Ezt mindaddig hallgatni fogják tőlünk, amíg bejöhetnek ebbe a Házba, vagy amíg nem válaszolnak minden kérdésre ebben az ügyben. Hiába titkolóznak hónapok óta, hiába vetnek be mindent és mindenkit, hogy ne ezzel foglalkozzon az ország, az igazság ki fog derülni.

Ezért indítottunk pert önök ellen, hogy az ország végre megtudhassa, hogy milyen indoklással engedték ki K. Endrét. Vannak azonban még ennél is súlyosabb kérdések az ügyben. Kiderült, hogy amikor K. Endre ellen büntetőeljárás indult, és távoznia kellett a bicskei gyermekotthonból, akkor testnevelő tanárként helyezkedhetett el egy bicskei iskolában. Egy olyan iskolában, amelynek az igazgatója Bárányos József, a bicskei önkormányzat fideszes képviselője.

Az RTL riportja leplezte le, hogy K. Endre másfél évig úgy taníthatott ebben az iskolában, hogy közben folyt ellene a pedofil-bűncselekményekkel kapcsolatos büntetőeljárás. Nem elég, hogy önök úgy vigyáztak K. Endrére, mint a hímestojásra, nem elég, hogy önök mindent megtettek azért, hogy K. Endre megússza a felelősségre vonást, nem, önök a legsúlyosabb bűnt követték el, amit el lehetett: fogták a pedofilsegítő K. Endrét, és bedobták a fiúöltözőbe. Azt mondták a bicskei gyerekeknek, hogy menjenek csak átöltözni, Endre bácsi már várja őket. Minden egyes nap kinyílik a bicska az ember zsebében, amikor szembesül ezzel a teljes morális Mariana-árokkal, amit önök jelentenek.

Ezek után derült ki Balog Zoltán zárt körben tartott beszédének kiszivárgott leiratából, hogy K. Endre nem volt egyedül. Voltak mások is, akiket Balog Zoltán és a mögötte  na meg felette  állók mentegettek. Hogy hányan voltak még? Nem tudjuk, hogy mit követtek el. Nem tudjuk. Hány pedofil volt közöttük? Ezt sem tudjuk, mert önök eltitkolják az igazságot.

Egy dolgot viszont biztosan tudunk, és ez az orbáni pedofilhálózat működéséből és K. Endre ügyéből mára világosan kiderült: önök nemcsak rejtegetik a pedofilokat, nemcsak kimosdatják őket, hanem gyerekek közelébe is engedik őket.

Az elmúlt két hónapban magyar szülők milliói tették fel maguknak a kérdést, hogy az ő gyerekük közelében vajon lehete egy ilyen bűnöző, lehete fideszes pedofil a tornatanár vagy a hittantanár, a mindennapi életbe csepegtetett bizalmatlanságot, hogy a pedofilok ma köztünk járnak.

Tisztelt Államtitkár Úr! Csak egyvalamit szeretnék kérdezni öntől, erre viszont kérem, hogy válaszoljon: hány fideszes pedofil dolgozhat ma a gyermekek között? Köszönöm szépen. (Taps a DK soraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage