TOROCZKAI LÁSZLÓ (Mi Hazánk): Köszönöm a szót, elnök úr. Mindenekelőtt szeretném megköszönni a magyar embereknek, hogy a tegnapi napon ilyen nagy számban járultak az urnákhoz és vettek részt a demokratikusnak nevezett választásokon. Nagyon sok jó dolog is történt tegnap, többek között beigazolódott az, amiről végig beszéltünk a kampányban, hogy négy politikai erő maradt talpon ma Magyarországon, és ebből a négy politikai erőből három globalista európai pártcsaládokhoz igyekszik, kivéve a Mi Hazánk Mozgalmat. Az is jó hír, hogy megkezdődött a Fidesz erodálódása. Az is jó hír, hogy gyakorlatilag beértük vagy elhagytuk a DK-t, hiszen a DK másik két balliberális párttal együtt alig tudott jobb eredményt elérni, mint a Mi Hazánk Mozgalom egyedül.

Tehát sok jó dolog történt, amiről azonban beszélni kellene, az az, hogy a legkevésbé nem volt demokratikus és főleg nem volt tiszta ez a választás. Azt már megszokhattuk sajnos, hogy Magyarországon minden ilyen választási kampányban rengeteg rágalom elhangzik. Ez volt itt az elmúlt hónapokban is, amikor például Magyar Péter az ellenzéket teljes egészében Fidesz-szatellit pártnak nevezte, vagy amikor, valószínűleg az önök emberei, olyan szórólappal szórták meg a fél országot, amin az szerepel, hogy a Mi Hazánk Mozgalom Gyurcsány érdekeit képviseli.

De én nem erről szeretnék most beszélni, hanem arról, hogy ilyen mértékben egy szilícium-völgyi globális nagyvállalat még a demokratikus választásokba soha nem avatkozott be, mint most, nevezetesen a Facebook, amely miközben folyamatosan cenzúrázott politikai pártokat, az én nevemet leírni nem lehet, a Mi Hazánk Mozgalmat teljesen elfojtották, cenzúrázták. Még az ön beszédét is törölték, illetve a Fidesz-közeli Köves Slomó oldalát is törölték, de néhány nap múlva az önök oldalait visszaállították, a miénket viszont nem. Ebből arra következtetek, hogy bár évek óta kongatjuk a vészharangot, önök megegyeztek titokban a háttérben a Metával ahelyett, hogy végre rábírnák arra, hogy ne avatkozzon be a magyarországi demokratikus választásokba. Ezzel kapcsolatban várom miniszterelnök úr válaszát. (Taps a Mi Hazánk soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage