SZABÓ TIMEA (Párbeszéd): Köszönöm, miniszterelnök úr, hogy elismeri Karácsony Gergely győzelmét, annak ellenére, hogy két fideszes jelöltet is sikerült legyőznie. Szentkirályi Alexandra az „A” jelöltje volt a Fidesznek. Egyébként nőként is gratulálok, hogy sikerült a harmadik nőt beáldozniuk az elmúlt fél évben  úgy látszik, ennyi szerep jut a nőknek önnél (Zaj a kormánypárti oldalon.) , és a Fidesz „B” jelöltjét, Bayer Zsolt és az ön lánya, Orbán Ráhel nagy favoritját, Vitézy Dávidot is.

Most mondott egy nagyon érdekeset, miniszterelnök úr. Azt mondta, hogy a vidéknek többlet jár. Magyarul, azt mondja most, miniszterelnök úr, hogy ön hazudott, és lópikulát sem ér az az aláírt megállapodás, hogy önök kifizetik az 50 milliárd forintot Budapestnek az Egészséges Budapest program keretében. Ön szerint a vidéknek többlet jár, miközben önök ezt aláírták. 25 milliárddal tartoznak! Magyarul, ön hazudik!

Az meg, hogy ön itt stand-upol akkor, amikor minden idők leggyengébb Fidesz-eredménye született… (Derültség a kormánypárti oldalon.) Soha nem volt 45 százalék alatt a Fidesz. Utoljára húsz éve… (Nagy zaj a kormánypárti oldalon.  Az elnök kikapcsolja a szónok mikrofonját.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage