Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mivel több képviselõtársunk nem jelzett hozzászólási szándékot, az általános vitát lezárom. A módosító javaslatot megtárgyalásra kiadom az alkotmányügyi és a gazdasági bizottságnak. Kérem a bizottságokat, hogy a holnapi határozathozatal érdekében az ülést követõen a bizottsági tárgyalásokat tartsák meg.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseirõl szóló 1990. évi LXVII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája. Az elõterjesztést T/6-os számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Mielõtt megadnám a szót Kuncze Gábornak, a napirendi pont elõadójának, ismertetnem kell egy hozzám írott levelet. Dr. Dávid Ibolya (MDF) kéri, tájékoztassam, hogy a most vitára kerülõ törvényjavaslatot megtárgyalták-e az önkormányzati érdekképviseleti szervek. Erre a kérdésre vár választ az elõterjesztõktõl, hivatkozván arra, hogy az önkormányzatokról szóló törvény ezt véleménye szerint kötelezõvé teszi.

Ezek után megadom a szót Kuncze Gábornak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage