Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 65 igen szavazattal, 205 ellenszavazattal, 8 tartózkodással nem fogadta el.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a törvényjavaslat 1. §- ának (3) bekezdésében a törvény 125. § (3) bekezdését, az eredeti javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés az eredeti javaslatot 261 igen szavazattal, 3 ellenszavazattal és 5 tartózkodással elfogadta.

Végezetül kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a felsõoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 280 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 3 tartózkodással a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Még a szünet elõtt soron következik a gyógyszertárak létesítésérõl és mûködésérõl szóló 1994. évi LIV. számú törvény módosításáról rendelkezõ törvényjavaslat részletes vitája és határozathozatala.

Megkérdezem a bizottság elõadóját, dr. Szolnoki Andreát, kíván-e a szociális bizottság elõadót állítani. (Dr. Szolnoki Andrea: Igen.) Igen, megadom a szót. (Dr. Szolnoki Andrea: Nem jó a mikrofonom!) Szolnoki Andrea mikrofonját kérem bekapcsolni. (Dr. Szolnoki Andrea: Nem jó!) Nem jó? (Dr. Szolnoki Andrea: Nem! A szomszédom mikrofonjával beszélhetek?) Kérem, a szomszédja mikrofonjáról beszéljen!

(A jegyzõi székben dr. Szilágyiné Császár Teréziát dr. Semjén Zsolt váltja fel.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage