Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik. Ismételten felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a mentelmi jog felfüggesztése az 1990. évi LV. törvény 3. §-a (6) bekezdése értelmében a jelen lévõ országgyûlési képviselõk kétharmadának igen szavazatát igényli.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy a mentelmi és összeférhetetlenségi bizottság indítványának megfelelõen felfüggeszti-e Lusztig Péter országgyûlési képviselõ mentelmi jogát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 235 igen, 6 nem, 5 tartózkodó szavazat mellett Lusztig Péter mentelmi jogát felfüggesztette.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság Országgyûlésének Házszabályáról szóló országgyûlési határozati javaslat határozathozatala. Az elõterjesztést H/28. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Emlékeztetem képviselõtársaimat, hogy a részletes vita lezárását követõen nem került sor az elõterjesztõk válaszadására, ezért a szavazás megkezdése, illetõleg a szünet elõtt megadom a szót Hack Péter úrnak, aki az elõterjesztõk nevében kíván szólni. Hack Péteré a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage