Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Értem, képviselõ úr. Ezek szerint most már felesleges volt felvetni a kérdést, mert észleltük, hogy a felszólalás nem a bejelentett napirendhez tartozik. A képviselõ úr felvetésével kapcsolatban pedig egy információs probléma volt. Itt számomra az anyag olyan adagolása volt, hogy a választási törvény tárgyalása következik, de természetesen ahogy délelõtt elnök úr elnapolta a vitát, annak megfelelõen járunk el a továbbiakban is, tehát akkor holnap folytatjuk az önkormányzati választási törvény és az alkotmánymódosítás ide tartozó részének együttes általános vitáját. Erre holnap mindenképpen sor kerül, hiszen vannak olyan elõre bejelentkezett hozzászólók, akik szerdára kérték a megszólalás lehetõségét.

Én most akkor még annyit megkérdezek - hogy félreértés ne legyen -, hogy az önkormányzati választási és az ide tartozó alkotmánymódosítási kérdésben most kíván-e ma valaki szólni. Hangsúlyozom, erre holnap még lesz lehetõség. (Nincs jelentkezõ.) Ha senki, akkor ezt a kérdést a holnapi napra továbbtárgyalásra elnapoljuk.

Most valóban soron következik a polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseirõl és az önkormányzati képviselõk tiszteletdíjáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/33-as számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megkérdezem képviselõtársaimat, ki kíván felszólalni; illetõleg ha Pálfi Dénes képviselõ úr már elkezdte (Derültség.) a felszólalását, akkor talán az a célszerû, ha megadom neki a szót, és folytatja most már valóban ennek a napirendi pontnak a keretében a felszólalását. Tessék parancsolni!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage