Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, ki kíván felszólalni. (Nem jelentkezik senki.) Nincs, köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, a Házszabály 104. § (2) bekezdése értelmében felhívom a figyelmet arra, hogy részletes vitára nem kerül sor. Megkérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele? (Nem jelentkezik senki.) Senkinek nincs észrevétele.

Tisztelt Országgyûlés! A törvényjavaslat elfogadásáról várhatóan holnapi ülésnapunkon, a szokásos határozathozatali idõszakban döntünk.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1994. évi pótköltségvetésérõl szóló törvényjavaslat részletes vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/60. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Felhívom a figyelmüket, hogy a részletes vita a régi Házszabály rendelkezései alapján zajlik.

Megadom a szót Hidasi Rezsõnek, a költségvetési bizottság elõadójának. (Zaj, közbeszólások: Nincs itt!) Ha jól látom, a költségvetési bizottság nem kíván elõadót állítani. Megkérdezem dr. Hack Pétert, hogy az alkotmányügyi bizottság kíván-e elõadót állítani? Megadom a szót Hack Péternek.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage