Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem képviselõtársaimat, hogy ki kíván még ebben a kérdésben felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel sem írásban, sem szóban, sem most jelzés nem érkezett felszólalásra, tisztelt Országgyûlés, a vita lezárása elõtt megkérdezem az elõterjesztõt, hogy a Házszabály 101. §-ának (3) bekezdése alapján kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Csiha Judit: Nem!) Jelzés alapján bejelentem, hogy nem kíván válaszolni. Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásról holnapi ülésnapunkon határozunk.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a munkanélküliség enyhítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat múlt héten megkezdett általános vitájának folytatása. Tájékoztatom önöket, hogy az új Házszabály 49. §-a alapján az elnök köteles megnyitni a vitát a napirenden szereplõ minden napirendi pont felett. Ezért, bár elmúlt 8 óra és az elõzetes jelzés alapján 8 órakor fejezzük be ülésünket, kötelességem e kérdéskörben a vitát megnyitni.

Írásban elõzetesen jelentkezett felszólalásra öt képviselõ. Egy képviselõ felszólalását hallgatjuk meg, ezt követõen zárjuk be a mai ülésnapunkat. Megadom a szót a Magyar Szocialista Párt képviselõjének, Karakas Jánosnak, hogy elõzetesen írásban bejelentett felszólalását elmondja.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage