Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Tisztelt Képviselõtársaim! A törvényjavaslat általános vitáját elnapolom. Folytatására és várhatóan lezárására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a külföldiek magyarországi befektetéseirõl szóló 1988. évi XXIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és esetleg lezárása - egy kicsit elõrehaladott az idõ, ezért tettem ezt a megszorító jelzést az elõbbi mondanivalóm mellé. Az elõterjesztést T/184. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Emlékeztetem önöket, hogy múlt heti ülésünkön a miniszteri expozé, illetõleg a gazdasági bizottság elõadójának felszólalása már elhangzott. Most az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót: elsõként Hajdú János képviselõ úrnak, a Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportjából; egyben kérem Bogár László képviselõ urat, szíveskedjék felkészülni. (Többen jelzik, hogy Hajdú János nincs a teremben.) Hajdú képviselõ úr nincs itt? Akkor Bogár László képviselõ urat kérem a szónoki emelvényre, és Tardos Márton képviselõ urat kérem felkészülésre.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage