Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Az elõterjesztéshez írásban elõre senki nem jelentkezett. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni? (Senki sem jelentkezik.)

Mivel felszólaló nem jelentkezett, most is az elõzõekhez hasonlóan járunk el. Következik az elõterjesztésrõl való határozathozatal, de elõzetesen az általános vitát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, kérdezem a Tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a Magyar Köztársaság és Kuvait állam között a kettõs adóztatás elkerülésére a jövedelem- és vagyonadók területén és gazdasági kapcsolataik elõmozdítására Kuvaitban, 1994. január 17-én aláírt egyezmény megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 304 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül, ugyancsak egyhangúlag elfogadta az országgyûlési határozati javaslatot.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság és Paraguay Köztársaság között a beruházások elõsegítésérõl és kölcsönös védelmérõl Asunciónban, 1993. augusztus 11-én aláírt egyezmény megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala.

Az elõterjesztést H/160. számon, a gazdasági bizottság ajánlását pedig H/160/2. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót Békesi László pénzügyminiszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage