Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Nem kívánja. Az elõterjesztéshez írásban elõre senki sem jelentkezett. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.)

Tisztelt Országgyûlés! Mivel képviselõtársaink felszólalási szándékot nem jeleztek, az általános vitát lezárom. A határozathozatal következik.

Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, kérdezem a Tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a Magyar Köztársaság és Paraguay Köztársaság között a beruházások elõsegítésérõl és kölcsönös védelmérõl Asunciónban, 1993. augusztus 11-én aláírt egyezmény megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 311 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag elfogadta az országgyûlési határozati javaslatot.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az országgyûlési képviselõk tiszteletdíjáról, költségtérítésérõl és kedvezményeirõl szóló 1990. évi LVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája és határozathozatala.

Az alkotmányügyi bizottság elõterjesztését új változatban T/199. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót dr. Hack Péternek az alkotmányügyi bizottság elnökének, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage