Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Képviselõtársaim! A mezõgazdasági bizottság, illetve a külügyi bizottság ajánlását H/197/2., illetve H/197/3. szám alatt kapták kézhez. Megkérdezem a bizottságok itt lévõ tisztségviselõit, hogy kívánnak-e a vitában elõadót állítani? Nem kívánnak.

Tisztelt Országgyûlés! A napirendi ponthoz elõzetesen írásban nem jelzett senki sem felszólalási szándékot. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni? Bakai Zoltán képviselõ úr, a Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportjából. (Közbeszólás a bal oldalon: Téves.) Téves. Tisztelt Országgyûlés! Mivel senki nem jelzett felszólalási szándékot, és az elõterjesztéshez módosító javaslat sem érkezett, felhívom figyelmüket, hogy részletes vitára külön nem kerül sor. Az általános vita lezárását követõen az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk.

(17.10)

Kérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki nem jelentkezik.) Nincs észrevétel.

Tisztelt Országgyûlés! Mielõtt a vitát formai értelemben lezárnám, megkérdezem Soós Károly Attila államtitkár urat, a napirendi pont elõadóját, hogy kíván-e még valamit elõadni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage