Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérem képviselõtársaimat, foglalják el helyüket! Folytatjuk munkánkat.

Tisztelt Országgyûlés! Most az azonnali kérdések és válaszok órájára kerül sor, az errõl szóló rendelkezések az új Házszabály 119. §-a (4) bekezdésében találhatók. (Zaj. - Az elnök csenget.) Csendet kérek és figyelmet!

A kérdés elmondására és a válaszadásra 2-2 perc áll rendelkezésre. A képviselõnek és a megkérdezettnek egyperces viszonválaszra van joga. Az utolsó szó joga a megkérdezettet illeti.

Sorrendben elsõként dr. Pusztai Erzsébet képviselõtársunk következne, azonban technikai okokból, mivel a kérdéssel kapcsolatos forgatókönyv ebben a pillanatban még nincs nálunk, késõbb kerül sor erre a kérdésre, amint beérkezik az anyag, rögtön. Így tovább lépve, dr. Tímár György képviselõtársunk azonnali kérdése következik, aki kérdést kíván feltenni az igazságügy-miniszterhez "Érheti-e joghátrány a jogalanyt alapvetõ emberi jogosultsága érvényesítésére vonatkozó releváns joganyag igazságügyi hatóságnak felróható okból történt késedelmes közzététele következtében? címmel. (Derültség. - Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Egyszerûbben nem lehetett volna?!) Képviselõtársamat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage