Pusztai Erzsébet Tartalom Elõzõ Következõ

DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDF): Elnök Úr! Tisztelt Képviselõtársak! Ezt a kérdést én nem a múlt heti ülésre nyújtottam be, hanem már elõtte, méghozzá, ha jól emlékszem, két héttel elõtte - ehhez képest igen távolra került a benyújtástól a válaszadás, különösen, ha úgy tekintjük, hogy még a következõn sem kell a miniszterelnök úrnak válaszolni.

Tekintettel arra, hogy még ebben az évben szeretném a kérdésemet föltenni, így nem tehetek most már mást, mint hogy a kijelölt válaszadó miniszternek fölteszem a kérdésemet, és nagyon sajnálom.

Tehát tisztelt Miniszter Úr! November 2-án jelent meg a 141/1994. számú kormányrendelet, amely november 7-ével, érvénybe lépésével megszüntette a három és több gyermeket nevelõ családok lakásbõvítéséhez adott szociálpolitikai támogatást. Ezzel szinte egyik napról a másikra szûnt meg a nagy családok lakásbõvítésének lehetõsége.

Mi a magyarázat erre az intézkedésre? Mi a magyarázat arra, hogy éppen a nagy családok lehetõségei szûkülnek tovább? Miért nem gondoskodott a kormányrendelet a folyamatban lévõ ügyek kezelésérõl?

Várom válaszát.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage