Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen Avarkeszi Dezsõ képviselõ úr felszólalását.

Kérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki még szólni a 3-10. számú melléklet újramegnyitott részletes vitájában. (Senki sem jelentkezik.)

Mivel jelzés nem érkezett, tisztelt Országgyûlés, a részletes vita 3-10. számú mellékleteire vonatkozó részét lezárom. Egyben az egész költségvetési törvényjavaslat részletes vitájának második szakaszát is lezárom.

Pénzügyminiszter úr elõzetesen jelezte, hogy a határozathozatalokat megelõzõen kíván a vitában elhangzottakra válaszolni. Megadom a szót dr. Békesi Lászlónak... (Papp István fõtitkárhelyettes jelzésére:) - nem most, hanem a határozathozatalt megelõzõen. Köszönöm.

Tisztelt Országgyûlés! A napirendi javaslat is tartalmazza, hogy módosító javaslatok benyújtására ma 16 óráig van lehetõség. Kérem képviselõtársaimat, hogy a bizottsági munka elõkészítése érdekében ezt a határidõt tartsák be.

Most soron következik a társadalombiztosítás pénzügyi alapjainak 1995. évi költségvetésérõl szóló törvény hatálybalépéséig szükséges egyes rendelkezésekrõl szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/368. számon, a bizottsági ajánlást T/368/8. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Kérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, kívánnak-e elõadót állítani. A költségvetési bizottság? (Nincs ilyen jelzés.) Nem kíván. A szociális bizottság?

Megadom a szót Csehák Judit képviselõ asszonynak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage