Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a foglalkoztatás elõsegítésérõl és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az elõterjesztés T/370. számon, az egységes javaslat pedig T/370/12. számon került kibocsátásra. Bejelentem, hogy a zárószavazás megkezdéséig senki sem nyújtott be a Házszabály 107. § (1) bekezdése szerinti módosító javaslatot, így a mai zárószavazás egyetlen döntést igényel. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a foglalkoztatás elõsegítésérõl és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 255 igen szavazattal, 18 ellenszavazattal, 8 tartózkodás mellett elfogadta a törvényjavaslatot.

A képviselõcsoportok közül a Fiatal Demokraták Szövetsége, Mádi László jelezte, hogy élni kíván a háromperces indokolás lehetõségével. Megadom a szót elõször Mádi Lászlónak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage