Szilágyiné Császár Terézia Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA, a költségvetési és pénzügyi bizottság elõadója: Köszönöm szépen, elnök úr. A bizottságnak volt a döntése, hogy én legyek az elõadó; gondolom adminisztrációs hiba miatt nem került ön elé ez a bizottsági döntés.

A költségvetési bizottság megtárgyalta az emberi jogi és kisebbségi bizottság határozati javaslattervezetét, és természetesen kérte, hogy a szükséges módosítást a Ház korábbi döntése alapján végezze el. Ennek eredményeként kaptuk meg most ezt az újabb változatot.

Bizottságunk különösebb vita nélkül, egyhangúlag támogatta ezt a határozati javaslattervezetet, és ezt kéri a tisztelt Háztól is.

Csupán azt szeretném megjegyezni, a bizottságnak az volt a véleménye errõl a határozati javaslatról, hogy örömmel üdvözli azt a nemes célt, amely elõsegíti azt, hogy az egyházaknak idõben legyen áttekintõképessége arról, hogy milyen támogatásra számíthatnak, tehát az összegszerûségtõl függetlenül - ott nyilván eltérõ vélemények alakultak ki - mindenképpen az elõrelátás biztosítékaként fogadtuk ezt a határozati javaslatot. Köszönöm szépen. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage