Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mivel a benyújtott három módosító javaslat a hatályos törvényerejû rendelet 3. § (1) bekezdésének alternatív tartalmú módosítását kezdeményezi, ezért a részletes vita ennek megvitatásából áll. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Ilyen szándékot nem jelzett senki, ezért a részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.

A határozathozatalra természetesen késõbbi ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a népszavazási kezdeményezésrõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala. Az elõterjesztést H/396. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/396/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tardos Márton képviselõ úrnak, a gazdasági bizottság elnökének adnám meg a szót mint a napirendi pont elõadójának, de nem látom a teremben, ezért megkérdezem a gazdasági bizottság jelen lévõ tagjait, hogy van-e a bizottságnak más elõadója. (Bauer Tamás jelentkezik.) Bauer Tamás képviselõ úr - megadom neki a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage