Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Következõ felszólalónk Ivanics István, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselõcsoportjából. (Ivanics István nincs jelen.) Nincs jelen? Neve a képernyõn volt. Nyilván tévedésbõl.

Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy e csomaghoz kíván-e még valaki hozzászólni. (Nincs jelentkezõ.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát is lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 14. pontjához, mely a törvényjavaslat 8. §- ában a törvény 9/B § (2) bekezdésének módosítását javasolja. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalási szándék hiányában a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 15. pontja következik. Megkérdezem tehát, kíván-e valaki szólni ehhez a ponthoz, amely a törvény 11. § (3) bekezdésének második mondata helyébe új szöveg felvételét javasolja. Ennek értelmében a fellebbezést a kézhezvételtõl számított nyolc napon belül a megyei földmûvelésügyi hivatalhoz kell benyújtani. (Nincs jelentkezõ.) Mivel felszólalni e ponthoz senki nem kívánt, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Következik az ajánlás 16. pontja. Kérdezem, kíván-e valaki ehhez a ponthoz hozzászólni, mely a törvény 11. § (4) bekezdésének második mondata helyébe új szöveg felvételét javasolja, amelyben fellebbezés elbírálásával kapcsolatosan kíván szabályt megállapítani. (Nincs jelentkezõ.) Senki nem jelez felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Képviselõtársaim! Az ajánlás 18. pontja következik, amely a törvényjavaslat 9. §-ában a 11/B § (2) bekezdésének módosításával a szakértõ kirendelésének szabályait kívánja a törvényjavaslattól eltérõen meghatározni. Kérdezem, kíván-e valaki ehhez a kérdéshez hozzászólni. Bogárdi Zoltán képviselõ úrnak megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage