Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e még valaki felszólalni az ajánlás 21. pontjához kapcsolódóan. (Nem jelentkezik senki.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Következik az ajánlás 22. pontja, mely a törvényjavaslat 11. §-ának elhagyását kezdeményezi. Kérdezem, kíván-e valaki ehhez a ponthoz kapcsolódóan felszólalni. (Nem jelentkezik senki.) Senki nem kért szót, így a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Az ajánlás 28. pontja következik, mely a törvényjavaslat 13. §-ának új bekezdéssel történõ kiegészítésével a tulajdonszerzés fogalmát kívánja meghatározni. Kérdezem, kíván-e valaki e ponthoz kapcsolódóan felszólalni. (Nem jelentkezik senki.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részére vonatkozóan lezárásra került azzal, hogy három jelentéspontot érintõen Bogárdi Zoltán képviselõ úr lehetõséget kapott a már kidolgozás alatt álló módosító javaslatok holnap délig történõ benyújtására.

Megkérdezem, van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, melynek részletes vitájára nem került sor. (Nem jelentkezik senki.) Senki sem jelez ilyet, így, tisztelt képviselõtársaim, a törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

A vita lezárása után, utoljára az elõterjesztõ kap szót. Megkérdezem Lakos László... (Dr. Kis Zoltán: Helyett!)... bocsánat, helyette Kis Zoltán földmûvelésügyi államtitkár urat, a napirendi pont elõterjesztõjét, hogy most vagy az egyes módosító javaslatokról történõ... (Dr. Kis Zoltán: Majd a szavazás elõtt!)... határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni. Jelezte, hogy a késõbbiekben, a határozathozatalt megelõzõen kívánja a vitában elhangzottakra a válaszát megadni.

Tisztelt Képviselõtársaim! A módosító javaslatokról várhatóan jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés. A mezõgazdasági bizottság - és kívánsága szerint az alkotmányügyi bizottság is - meg tudja a héten tárgyalni a módosító javaslatokat, és amennyiben a vita megnyitására igény van, kérjük azt a házbizottság felé csütörtökön jelezni.

Tisztelt Képviselõtársaim! Napirend utáni felszólalásra senki nem jelentkezett, így mai ülésünket berekesztem. Holnap reggel 9 órakor folytatjuk munkánkat.

(Az ülésnap 18 óra 43 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát a Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetségének beszédgyorsíró szolgálata

készítette (1066 Budapest, Dessewffy u. 9. Tel./Fax: 111-7686)

_______________________________

Így? Érthetõ?

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage