Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az azonnali kérdések, a kérdések és az interpellációk elmondására kedden 14 órától kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik ma kezdõdõ ülésünk napirendjének megállapítása. A házbizottság az Országgyûlés ma kezdõdõ ülése napirendjére és idõtartamára vonatkozó ajánlását a hétvégi futárpostában kézhez kapták képviselõtársaim. Kérdezem, hogy a tisztelt Országgyûlés egyetért-e a házbizottság ajánlásával. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Tisztelt Országgyûlés! Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a házbizottság napirendi javaslatát elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a szociális igazgatásról és a szociális ellátásról szóló 1993. évi III. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést új változatban T/451. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/451/1-2. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adom meg a szót, elsõként Rádóné Gyárfás Ildikó képviselõ asszonynak, MSZP, õt követi Selmeczi Gabriella képviselõtársunk.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage