Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Mielõtt viszonválaszra megadnám a szót, talán annyit - mert egy kicsit a megjegyzés érintette az ülés vezetését is -, hogy az általános vita valóban sokkal tágabb lehetõséget ad a gondolatok kifejtésére. Nyilvánvalóan én itt úgy értékeltem, hogy a felszólaló azzal, hogy oktatásügyi és egyéb témákra is kitért egy kicsit, még az általános vita kereteit az õ gondolatmenetébe beazonosulva...(Derültség a bal oldalon.)... nem lépte túl.

Azért egyvalamit nem hagyhatok szó nélkül, tényleg kérem képviselõ urat, mert nem szerencsés dolog, bár ez is hozzátartozik a szónoki stílushoz, és végül is bevett dolog, hogy egy szónoklat során megszólítjuk a képviselõtársunkat, de nem biztos, hogy szerencsés. Soós Károly Attila nevének említésére gondolok. Amikor megszólította, odanéztem rá: se nem nevetett, se nem tette szét a karját. Nem kívánok én most ebbe még egyszer belemenni. Nem szerencsés, ha a vitába ilyen elemeket viszünk bele, mert ilyenkor megint megindulhatnának a gombnyomások, s kérhetné a képviselõ, az államtitkár vagy más érintett, hogy ilyen megjegyzések ne történjenek.

Arra szeretném általában kérni, hogy a vitát fölösleges indulatokkal kitöltõ elemeket, ha lehet, ne vigyünk bele a felszólalásba.

Viszonválaszra megadom a szót Torgyán képviselõ úrnak.

(12.20)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage