Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem, van-e még további frakciótól igény álláspont indoklására. (Senki sem jelentkezik.) Nincs jelentkezés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az elõterjesztést T/236. számon, az egységes javaslatot pedig T/236/15. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Emlékeztetem önöket, hogy múlt héten sor került a miniszteri válaszadásra. Bejelentem, hogy a zárószavazás megkezdéséig senki nem nyújtott be a Házszabály 107. §-a (1) bekezdése szerinti módosító javaslatot, így mai zárószavazásunk egyetlen döntést igényel.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslatot, az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 169 igen szavazattal, 70 ellenében, tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! E törvényjavaslat tekintetében is adva van a lehetõség a képviselõcsoport véleményének megindoklására. Elõzetesen Ivanics István képviselõ úr a Kereszténydemokrata Néppárt frakciójából jelezte írásban, hogy a képviselõcsoport szavazatának indoklását meg kívánja adni. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage