Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Folytatjuk ülésünket. Dr. Gyõriványi Sándor kért szót. Mivel nem tartózkodik az ülésteremben, kérdezem, kíván-e még valaki e kérdéskörben felszólalni, dr. Sepsey Tamás képviselõ úr indítványában. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalási szándékot senki nem jelzett. Kérdezem dr. Sepsey Tamás képviselõ urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Sepsey Tamás: Van még felszólaló.) Köszönjük szépen a bejelentést. Mivel Gyõriványi képviselõ úr nincs az ülésteremben, felteszem a kérdést, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra dr. Sepsey Tamás. (Dr. Sepsey Tamás: Nem.) Dr. Sepsey Tamás nem kíván válaszolni. (Megérkezik az ülésterembe dr. Gyõriványi Sándor.) Dr. Gyõriványi Sándor képviselõ urat kérdezem, sérelmesnek tartaná-e, ha felszólalását nem mondhatná el, ugyanis megkérdeztem Sepsey Tamás képviselõ urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Gyõriványi Sándor: Nem.) Akkor köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra holnap kerül sor.

Soron következik a kárpótlási jegyek életjáradékra váltásáról szóló 1992. évi XXXI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája.

Az elõterjesztést T/354. számon, a mezõgazdasági bizottság ajánlását pedig T/354/4. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Kérdezem, Komáromi István a mezõgazdasági bizottság részérõl kíván-e szólni. (Komáromi István: Igen.) Megadom a szót Komáromi Istvánnak, a mezõgazdasági bizottság elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage