Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! A képviselõ asszony indítványának helyt adok, és a vonatkozó problémák és összefüggések megvizsgálása érdekében megkeressük az alkotmányügyi bizottságot és felkérjük, hogy az adott problémakör megvizsgálását tûzze napirendjére.

Kérdezem, ki kíván a most említett 2., 4., 5., 6. és 8. pontok témájához kapcsolódóan még felszólalni. (Senki sem jelentkezik.)

Mivel további felszólalási szándékot senki nem jelzett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 7. pontjához, mely a törvényjavaslat 8. § (1) bekezdésének módosításával a járulékfizetési kötelezettség alóli mentesség körét kívánja szûkíteni. (Senki sem jelentkezik.)

Felszólalási szándék hiányában a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Képviselõtársaim! Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 9. pontjához, mely a törvényjavaslat 12. §-ának módosítását kezdeményezi. A javaslat a folyószámla-egyenlegrõl, illetõleg a késedelmi pótlékról történõ értesítés határidejét kívánja módosítani. (Senki sem jelentkezik.)

Nincs felszólaló, tehát a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 10. és 11. pontjaihoz, melyek a törvényjavaslat 13. §-ának kiegészítésére irányulnak. A javaslatok a késedelmi pótlékra irányuló rendelkezéseket kívánják kiegészíteni.

Megadom a szót Szigeti György képviselõ úrnak a Szabad Demokraták Szövetsége részérõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage