Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem képviselõtársaimat, ki kíván még ehhez a témakörhöz felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részére vonatkozóan a részletes vita lezárásra került. Megkérdezem, van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, melynek részletes vitájára nem került volna sor. (Senki sem jelentkezik.) Nincs ilyen jelzés.

Tisztelt Országgyûlés! A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kap szót. Megkérdezem Kökény Mihály államtitkár urat... (Dr. Kökény Mihály nemet int.) ...De már jelzi is, hogy nem most, hanem a határozathozatalt megelõzõen kíván majd szólni. Ezt tudomásul vettük.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Képviselõtársaim! Délelõtt már belebocsátkoztunk, és néhány felszólalást már meg is hallgattunk az állami tulajdonban lévõ vállalkozói vagyon értékesítésérõl szóló törvényjavaslat általános vitája kapcsán. A ma még hátralévõ idõnk a 7 óráig tervezett munkából 15 perc. Úgy gondolom, hogy amikor csak írásban 16 képviselõtársunk jelzett felszólalási szándékot és az egyes felszólalások 20-25 percig is eltartottak, így nem kívánatos, hogy egyesével hangozzanak el a felszólalások, hiszen nem is igazi vita jellegû ez. De ha valaki feltétlenül most kíván felszólalni és negyed óra alatt a mondanivalóját ki tudja fejteni, ennek megadjuk a lehetõségét. Kíván-e valaki felszólalni? Az írásban elõre jelentkezõket kérdezem. (Senki sem jelentkezik.) Senki. Akkor az általános vitát elnapolom, folytatására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! A napirend utáni felszólalásra senki nem jelentkezett. Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának következõ, várhatóan kétnapos ülését 1995. március 6-án 15 órára összehívom. Mai ülésünket berekesztem. Mindenkinek jó pihenést kívánok.

(Az ülésnap 18 óra 47 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát a Magyar Gyorsírók és

Gépírók Országos Szövetségének beszédgyorsíró szolgálata készítette

(1066 Budapest, Dessewffy u. 9. Tel/Fax: 111-7686)

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage