Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem képviselõtársaimat, kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Mivel jelzés nem érkezett, kérdezem dr. Kónya Imrét, a napirendi pont elõadóját, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra? (Dr. Kónya Imre: Nem, köszönöm.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra holnap délután kerül sor.

Most soron következik az életüktõl és szabadságuktól politikai okból jogtalanul megfosztottak kárpótlásáról szóló 1992. évi XXXII. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Dr. Sepsey Tamás képviselõ úr, a Magyar Demokrata Fórum részérõl, elõterjesztését T/88. és T/88/3. számon, a bizottságok ajánlásait T/88/1-2., illetve T/88/5. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Kérdezem a kijelölt bizottságok elnökeit, a költségvetési és emberi jogi bizottság elnökeit, hogy kívánják-e a bizottságok ajánlásait szóban kiegészíteni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett.

Tisztelt Országgyûlés! A törvényjavaslathoz egyetlen módosító javaslat érkezett, amely az 1. §-ban a törvény 6. §-a (3) bekezdésének módosítását javasolja. Eszerint az életjáradék folyósítását 1995. szeptember 30-ig lehessen kérni. Mivel a részletes vitában kizárólag a módosításokkal érintett rendelkezésekhez lehet hozzászólni, kérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslathoz kapcsolódóan. (Nincs jelentkezõ.) Senki nem jelentkezett.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vitát lezárom. Megkérdezem dr. Sepsey Tamás képviselõ urat, a napirendi pont elõadóját, hogy most vagy a módosító javaslatról történõ határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage