Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Minden képviselõcsoport részérõl elhangzott az ügyrendi javaslat mellett észrevétel, felszólalás. Most soron következik az ügyrendi javaslatról történõ szavazás.

Kérem a tisztelt Országgyûlést, hogy aki egyetért Deutsch Tamás azon javaslatával, hogy a Duna egyoldalú elterelése miatt szükséges teendõkrõl szóló országgyûlési határozati javaslat módosításáról szóló szavazás kerüljön le a napirendrõl, az emelje fel a kezét. (Az ellenzék padsoraiban minden kéz a magasba lendül. - Közbekiáltások: Többség! - Derültség.)

Ez jól látható kisebbség, ezért megállapítom, hogy az ügyrendi javaslat nem nyerte el a Ház többségének támogatását, így továbbra is napirenden szerepel a Duna egyoldalú elterelése miatt szükséges teendõkrõl szóló intézkedés módosító javaslatairól való szavazás.

Folytatjuk tehát a munkánkat.

Most térünk rá a Házszabálytól való eltérésre vonatkozó határozati javaslatra. Ebben a kérdésben a felvezetést már elmondtam az ügyrendi javaslatot megelõzõen. Most a Házszabály értelmében a képviselõcsoportok felszólalóinak adom meg a szót. Elõször dr. Hasznos Miklósnak, a Kereszténydemokrata Néppárt részérõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage