Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nemzeti és etnikai kisebbségi szervezetek költségvetési támogatásáról szóló, 8/1995. (II. 22.) országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozat általános vitája és határozathozatala. Az elõterjesztést H/648. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót Gellért Kis Gábornak, az emberi jogi bizottság elnökének, a napirendi pont elõadójának. (Közbeszólások: Nincs itt!) Nincs az ülésteremben.

Kérdezem, hogy az emberi jogi bizottság kíván-e más elõadót állítani? Alelnökök vannak-e az ülésteremben? (Senki sem jelentkezik.) Ezt a napirendi pontot késõbbre tesszük. Kérem, próbálják elérni Gellért Kis Gábor urat.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság és a Bolgár Köztársaság között a beruházások kölcsönös ösztönzésérõl és védelmérõl Budapesten, 1994. június 8-án aláírt egyezmény megerõsítésérõl, a Magyar Köztársaság és a Lengyel köztársaság között a beruházások kölcsönös elõsegítésérõl és védelmérõl Budapesten, 1992. szeptember 23-án aláírt egyezmény megerõsítésérõl, valamint a Magyar Köztársaság és a Vietnámi Szocialista Köztársaság között a beruházások elõmozdításáról és kölcsönös védelmérõl Budapesten, 1994. augusztus 26-án aláírt egyezmény megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatok együttes általános vitája és határozathozatala.

Az elõterjesztéseket H/498., H/502. és H/504. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót Akar László pénzügyminisztériumi államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

(18.20)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage