Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Kérdezem: kíván-e még valaki szólni az 1.-6. számú ponthoz? Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Indítványozom az ajánlás 7.-55. pontok tárgyalásának összekapcsolását, mely a Magyar Szabványügyi Testületre tartalmaz rendelkezéseket. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Látható többség. Köszönöm.

Kérdezem: kíván-e valaki szólni ezekhez a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan? Nem. Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Indítványozom az 56. és 57. számú pontok tárgyalásának összekapcsolását, mely a zárórendelkezéseket tartalmazza. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm. Látható többség.

Kérdezem: kíván-e valaki szólni ezekhez a módosító javaslatokhoz, az 56., 57. számú ponthoz? Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem: kíván-e valaki szólni az ajánlás 58. számú pontjához, mely a törvényjavaslat melléklete egyes rendelkezéseinek elhagyását indítványozza. Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részére vonatkozóan a részletes vita lezárásra került.

Kérdezem: van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, melynek részletes vitájára nem került sor? Nincs.

Tisztelt Országgyûlés! A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kap szót. Kérdezem az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium részérõl Soós Károly Attila államtitkár urat, a napirendi pont elõterjesztõjét, hogy most, vagy az egyes módosító javaslatokról történõ határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage