Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Berregi képviselõtársunk - ha jól látom - nem tartózkodik a teremben.

Tisztelt Országgyûlés! Ezzel az írásban elõre jelentkezett hozzászóló képviselõtársaink listája "elfogyott". Megkérdezem jelen lévõ képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni? (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván.

Megkérdezem Suchman Tamás miniszter urat, hogy most vagy a késõbbiekben kíván válaszolni az általános vitában elhangzottakra? A késõbbiekben - feltételezem, miniszter úr. (Suchman Tamás: A zárószavazás elõtt.) Igen.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a környezet védelmérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/196. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/196/1-6. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Írásban több képviselõtársunk jelezte hozzászólási szándékát. Elõször nekik adom - illetõleg adnám - meg a szót: így Nádori László képviselõtársunknak, az SZDSZ-bõl, aki nem tartózkodik a teremben.

Bernáth Varga Balázs képviselõtársunk ismételten szólásra jelentkezett. Parancsoljon, képviselõ úr, ön következik, tessék kifáradni! Õt követõen pedig Páva Zoltán képviselõtársunk neve van a listámon.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage