Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Képviselõ Úr! Figyelmeztetnem kell: túl tág keretben adja meg a viszonválaszát. Ez nem igazán tekinthetõ tárgyhoz való ragaszkodásnak. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Mivel a képviselõ úr nem fogadta el a miniszter válaszát, megkérdezem az Országgyûlést, elfogadja-e a választ? Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Több képviselõ jelzi, hogy nem mûködik a gépe.)

Mielõtt kimondanám a határozatot, többen jeleztek. Kinek nem mûködött a gépe? (Pécsi Ildikó, Varga József és dr. Isépy Tamás jelentkezik.) Mivel tetszett szavazni? (Pécsi Ildikó: Igennel. - dr. Isépy Tamás: Nemmel.) Igennel. Nemmel. Tehát Pécsi Ildikó, Varga József és Isépy képviselõ urak jelezték. Varga József hogyan szavazott? (Varga József: Igennel.) Igennel. Akkor a táblán lévõ szavazatokhoz képest:

176 igen szavazattal, 41 ellenében, 11 tartózkodás mellett az Országgyûlés a választ elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Bogárdi Zoltán képviselõtársunk, a Magyar Demokrata Fórum képviselõcsoportjából, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz "Mi lesz a faluerdészekkel?" címmel. Az interpellációra a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkezõ Lakos László földmûvelésügyi miniszter úr válaszol. Megadom a szót Bogárdi Zoltán képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage