Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A délelõtti vita során már megkezdtük a preambulumhoz benyújtott módosító javaslatok részletes vitáját. Megkérdezem, kíván-e még valaki szólni az ajánlás 1. és 2. pontjához, amelyek a preambulum módosítását javasolják. (Nincs jelentkezõ.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részére vonatkozóan a részletes vita lezárásra került.

Megkérdezem, van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, amelynek részletes vitáját nem bonyolítottuk le. (Nincs ilyen jelzés.) Nincs.

Ezek után megkérdezem Suchman Tamás miniszter urat, hogy most kíván-e szólni vagy pedig a határozathozatalt megelõzõen. (Dr. Suchman Tamás: Most inkább nem.) A határozathozatalt megelõzõen kíván a vitában elhangzottakra reagálni. Köszönöm, miniszter úr.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan a következõ ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Központi Ifjúsági Alapról szóló 1993. évi XXV. törvény hatályon kívül helyezésérõl, a Gyermek- és Ifjúsági Alapról, valamint a Nemzeti Gyermek- és Ifjúsági Közalapítványról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Kiss Péter és Csizmár Gábor képviselõtársaink, MSZP, önálló indítványát T/670. számon, az oktatási bizottság ajánlását pedig T/670/2. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Csizmár Gábornak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage