Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom. Valószínûleg következõ ülésünkön folytatódik a vita.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a környezet védelmérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának lezárása. Az elõterjesztést T/196. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Emlékeztetem önöket, hogy több képviselõtársunk már nem jelzett felszólalási szándékot, az általános vita lezárására a módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében kerül most sor. Az általános vitát tehát lezárom. A részletes vitára bocsátásra következõ heti ülésünkön kerül sor.

(22.00)

Tisztelt Országgyûlés! Ugyancsak lezárom a közbeszerzésekrõl szóló törvényjavaslat általános vitáját, amelynek az elõterjesztését 645. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A mostani lezárás oka az volt, hogy házszabályszerûen nyújthassanak be képviselõtársaink módosító indítványokat. A részletes vitára bocsátásról a következõ heti ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy dr. Torgyán Józsefné Cseh Mária képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, napirend utáni felszólalásától visszalépett, ugyanakkor Bogárdi Zoltán képviselõtársunk, MDF, az idõ elõrehaladtára figyelemmel holnap kívánja ismertetni felszólalását.

Tisztelt Országgyûlés! Mai ülésnapunkat berekesztem. Holnap 9 órakor folytatjuk munkánkat.

(Az ülésnap 22 óra 01 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát a Magyar Gyorsírók és

Gépírók Országos Szövetségének beszédgyorsíró szolgálata készítette

(1066 Budapest, Dessewffy u. 9. Tel./Fax: 111-7686)

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage