Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt képviselõ úr, most már csak arra lennék kíváncsi, hogy mi az ügyrendi javaslata... (Derültség.).., mert hogy mi a véleménye a kisebbségi álláspontot képviselõ társunk elõadásáról, az egy dolog. Egyébként hajlok az ön véleményének elfogadására magam is, de azt hiszem, ez így nem ügyrendi kérdés.

És ha már itt tartok, tisztelt Országgyûlés, vagyunk itt néhányan, akik az elmúlt négy évben végigéltük a társadalmi szervezetek támogatásával kapcsolatos vitákat, amelyek mindig vagy legalábbis nagyon sokszor egy szerintem felesleges politikai vitává alakultak. Tisztelettel kérem, mielõtt a képviselõcsoportok elmondják véleményüket, hogy próbáljuk ezt ezúttal elkerülni, amennyire lehet. (Szórványos taps az MSZP padsoraiból.) Képviselõ úr... (Dr. Sepsey Tamás: Észrevételt tettem!).., észrevételt, de ilyesmit nem ismer az ügyrend, azt hiszem, ebben közösen egyetérthetünk.

Tisztelt Országgyûlés! Most tehát a kivételes eljárásnak megfelelõen a képviselõcsoportok egy-egy szónoka fejti ki a képviselõcsoport véleményét. Elsõnek megadom a szót Rózsa Editnek, aki az SZDSZ álláspontját fejti ki.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage