Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! A Házszabály 36. § (2) bekezdése értelmében a vizsgálóbizottságot létre kell hozni, ha azt a képviselõk legalább egyötöde indítványozza.

Erre figyelemmel az önálló indítvány tárgysorozatba-vételére nem kell bizottságot kijelölni, az elõterjesztés az Országgyûlés tárgysorozatába került.

Tisztelt Országgyûlés! Kristóf István képviselõtársunk, MSZP, új változatban benyújtotta a privatizációs folyamatok és az állami vagyonkezelés hatékonyságát és jogszerûségét veszélyeztetõ fogyatékosságok és visszaélések feltárását, a korrupcióellenes fellépést elõsegítõ eseti bizottság létrehozását indítványozó önálló indítványát, H/1024. számon.

Tisztelt Országgyûlés! A Házszabály 103. § (2) bekezdése alapján az átdolgozott és újra benyújtott törvényjavaslatot sürgõsséggel kell megtárgyalni, a sürgõs tárgyalásról tehát az Országgyûlés külön nem határoz.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy az elõterjesztõi új változatban benyújtották a Szlovák Nemzeti Tanácshoz intézendõ felkérésrõl szóló országgyûlési határozati javaslatukat H/1028. számon.

Tisztelt Országgyûlés! A további benyújtott elõterjesztések felsorolását a kiküldött és kifüggesztett napirendi ajánlás, illetve annak függelése tartalmazza.

Az indítványok címeit holnap, a bizottságok kijelölésekor ismertetem.

Ugyancsak ekkor kerül sor a sürgõs, valamint a kivételes tárgyalásba vételekrõl történõ döntésekre.

Tisztelt Országgyûlés! Felkérem jegyzõ képviselõtársaimat, hogy ismertessék a sorra kerülõ interpellációkat és kérdéseket, valamint benyújtóik nevét.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage