Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mielõtt megkezdenénk az általános vitát, annyit szeretnék csak megjegyezni, hogy holnap nem fog az Országgyûlés az alkotmánymódosítás ügyében szavazni, tárgyalni sem fogjuk, csak a sürgõsség ügyében fogunk állást foglalni. (Dr. Torgyán József: De el fogja fogadni a Ház! - Zaj a jobb oldalon.) Ezt csak a pontosítás kedvéért mondtam.

Tisztelt Országgyûlés! A házbizottság ülésén létrejött megállapodásnak megfelelõen a vita elsõ szakaszában a felszólalni kívánó képviselõcsoportok elõadói kapnak szót, akik 10-15 percben fejthetik ki álláspontjukat. Most figyelemmel arra, hogy három képviselõcsoport jelezte írásban elõre a hozzászólási szándékát, megkérném a szólásra jelentkezetteket, hogy úgy próbálják az idejüket beosztani, hogy 5 óráig a három hozzászólásra sor kerülhessen.

Elsõnek Bihari Mihály képviselõtársunknak adom meg a szót, MSZP, õt követi Lányi Zsolt, a Független Kisgazdapártból és a Kereszténydemokrata Néppárt részérõl Gáspár Miklós képviselõtársunk jelentkezett írásban hozzászólásra. Kérném, hogy ezt a szünetig tartó húsz percet a három képviselõtársunk úgy ossza be, hogy mind a hárman szót kaphassanak. Bihari Mihály képviselõ úré a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage