Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselõtársaim! Tekintettel arra, hogy az elõre megállapodott idõhöz, a tíz óra negyvenöt perchez képest már csak három percünk áll rendelkezésre, de ha ezt meg is hosszabbítanánk, akkor is csak egyetlen vezérszónoklatot tudnánk ma meghallgatni, ezért célszerûbbnek látom, ha most áttérünk a gazdasági stabilizációt szolgáló egyes törvénymódosításokról szóló törvényjavaslat részletes vitájára.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztést T/817. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/817/262. számon, továbbá a kiegészítõ ajánlását T/817/270. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem az alkotmányügyi bizottságot, kíván-e elõadót állítani? (Senki nem jelentkezik.)

A mezõgazdasági bizottság ülésén kisebbségi vélemény is megfogalmazódott. Nem látom a többségi vélemény elõadóját. Megkérdezem, ki az, aki a mezõgazdasági bizottság többségi véleményét kívánja ismertetni? (Senki nem jelentkezik.)

Akkor megadom a szót Gyimóthy Gézának, aki a bizottság kisebbségi véleményét ismerteti - bár egy kicsit furcsa a helyzet, hiszen a többségi vélemény nem hangzott el.

Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage