Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Be kell vallanom, azt hiszem, hogy Hack Péterrel együtt elkövettünk egy formai hibát, és mielõtt Kónya Imre esetében ugyanezt a formai hibát elkövetnénk, kérem, hogy a Ház kézfelemeléssel járuljon hozzá, hogy a beadványtevõk helyett más képviselõtársunk is indokolhassa a javaslatokat. Tudniillik formailag öt képviselõtársunk indítványáról van szó, közöttük van Hack Péter és Kónya Imre - aki az ellenzéki képviselõcsoportok részérõl kíván indokolni -, aki nem szerepel... (Dr. Kóny Imre: De én igen!) De hivatalosan Szabó Iván neve alatt szerepel az indítvány. A megállapodást valóban Te írtad alá, de az jogilag nem releváns.

Tehát kérem a tisztelt Országgyûlést, jelezze, egyetért-e azzal, hogy képviselõtársaink... (A kezek a magasba lendülnek.) Köszönöm szépen, látható többség.

Megadom a szót Kónya Imre képviselõ úrnak, aki az ellenzéki frakciók részérõl indokolja a javaslatokat; pontosabban három ellenzéki frakció nevében indokolja, a kisgazdapárt nevében természetesen nem. (Dr. Torgyán József bólogat.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage