Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Soós Károly Attila neve, ugye tévedés a képernyõn? (Közbeszólás: Itt sincs.) Már el is tûnt.

Tehát akkor a határozathozatal következik. Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem: elfogadja-e a Magyar Honvédség és a román hadsereg alegységei egymás országában végrehajtásra kerülõ közös kiképzésérõl és gyakorlatáról szóló országgyûlési határozati javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 201 igen szavazattal, 6 ellenszavazattal szemben, 24 tartózkodás mellett az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem a képviselõcsoportokat, hogy kívánják-e szavazatukat indokolni? Pásztohy András képviselõ úrnak, a Szocialista Pártból, megadom a szót, az ülés vezetését pedig átadom Gál Zoltán elnök úrnak. (Gyér taps.)

(Az elnöki széket dr. Gál Zoltán, Boros László jegyzõ helyét pedig a jegyzõi székben dr. Kiss Róbert foglalja

el.)

Pásztohy Amdrás és Baráth Etele képviselõ urak neve megjelent a monitoromon, de azt hiszem, egyikõjük sem akarja a képviselõcsoport véleményét indokolni. Ezért áttérünk a következõ napirendi pontunkra: a környezet védelmérõl szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala következik. Az elõterjesztést T/196. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A bizottságok együttes ajánlásait T/196/236., 255. és 258. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

A részletes vita végén Baja Ferenc környezetvédelmi miniszter úr jelezte, hogy most kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. Megadom a szót a miniszter úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage