Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Az elhangzott szocialista párti, illetve kereszténydemokrata néppárti ügyrendi indítványokra való tekintettel az általános vitát elnapolom, folytatására és lezárására várhatóan a jövõ héten kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az egyes fontos tisztségeket betöltõ személyek ellenõrzésére felállított bizottság két tagja megválasztásának semmisségérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lezárása. A nemzetbiztonsági bizottság elõterjesztését H/894. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/894/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Múlt heti ülésünkön a levezetõ elnök az írásban elõre jelentkezett felszólalók közül Balsai István képviselõtársunk, Magyar Demokrata Fórum, felszólalása elõtt napolta el a vitát, és Torgyán József képviselõ urat, a Független Kisgazdapártból, szólította fel felszólalásra való felkészülésre. Elõször a két elmaradt felszólaló kap szót, majd utána a további írásban elõre jelentkezett felszólalók.

Megadom a szót Balsai István képviselõ úrnak, a Magyar Demokrata Fórum frakciójából.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage