Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Képviselõ úr! Akkor elfogadta a választ? (Dr. Jeszenszky Géza: Nem fogadtam el a választ.) Nem fogadta el a választ.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - dr. Kulin Fernc jelzi, hogy nem mûködik a gépe.)

Kulin Ferenc jelezte, hogy a gépe nem mûködik. Miként szavazott, képviselõ úr? (Dr. Kulin Ferenc: Nemmel.) Nemmel.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 172 igen szavazattal, 54 nem szavazattal szemben, 5 tartózkodás mellett az államtitkár úr válaszát elfogadta.

Kulin Ferenc gépét kérem bekapcsolni!

Tisztelt Országgyûlés! Visszatérünk a Homoki János képviselõ úr interpellációjával kapcsolatos határozathozatalra. Nevezetesen arra, hogy hozzájárul-e a Ház ahhoz, hogy a Házszabály 117. § (1) bekezdése alapján a pénzügyminiszternek a válaszolásra 30 nap határidõt engedélyez. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 196 igen szavazattal, 25 ellenében, 7 tartózkodás mellett hozzájárult a 30 napos határidõ megadásához.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Homoki János képviselõtársunk, a Független Kisgazdapárt frakciójából, interpellációt nyújtott be a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez "Hogyan érvényesíti a tárca az Útalap racionális felhasználását?" címmel. Megadom a szót képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage