Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még szólni valaki a záróvita e szakaszához. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván. Tisztelt Országgyûlés, a záróvita e szakaszát lezárom. (Szórványos taps.)

Tisztelt Országgyûlés! A 11. pontban a szerencsejáték-törvényhez beterjesztett módosító javaslat található, ebben egy névelõ elhagyását kezdeményezik. Megkérdezem, ki kíván szólni a záróvita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván, a záróvita e szakaszát lezárom.

A 12-tõl a 23. pontig a családi pótlékról szóló törvényhez benyújtott módosító javaslatok találhatók. Megkérdezem, ki kíván szólni a záróvita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a záróvita e szakaszát lezárom.

A 24. pontban a szociális igazgatásról szóló törvényhez beterjesztett módosító javaslatok találhatók. Megkérdezem, ki kíván szólni a záróvita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a záróvita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 25-tõl 32. pontjáig a társadalombiztosításról szóló törvényhez benyújtott módosító javaslatok találhatók. Tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy az ajánlás 31. pontját az elõterjesztõ a második ajánlása 2. pontjában pontosította. Megkérdezem, ki kíván szólni a záróvita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a záróvita e szakaszát lezárom.

A 33. és 34. pontban a köztisztviselõk jogállásáról szóló törvény módosítását kezdeményezõ normaszövegrészhez benyújtott módosító javaslatok találhatók. Megkérdezem, ki kíván szólni a záróvita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a záróvita e szakaszát lezárom.

A 35. és 36. pontban a helyi önkormányzatokról szóló törvény módosítását kezdeményezõ normarészhez benyújtott módosító javaslatok találhatók. Megkérdezem, ki kíván szólni a záróvita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a záróvita e szakaszát lezárom.

A 37. és 38. pontban az államháztartásról szóló törvény rendelkezéséhez benyújtott szövegpontosítás található. Megkérdezem, ki kíván szólni a záróvita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Nincs jelentkezõ, ezért a záróvita e szakaszát lezárom.

A 39. pontban a felsõoktatásról szóló törvényhez benyújtott módosító javaslatok találhatók. Megkérdezem, ki kíván szólni a záróvita e szakaszában. (Többen jelentkeznek.)

Megadom a szót Orosz Istvánnak, a Magyar Szocialista Párt részérõl. Képviselõ urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage